O nama


Povijest, ciljevi

Biro Trafficon d.o.o. je poduzeće za geodeziju, projektiranje cesta i prometa, a osnovano je i registrirano 07.12.1998. sa sjedištem u Zagrebu.

Glavni osnivači i jedini zaposleni na samom početku rada biroa bili su dr. Brenner, g. Munnich te g. Zrakić, a nedugo nakon samog osnivanja, timu ova tri stručnjaka pridružila se i dipl. ing. građevinarstva, gđa Dobričić kao prvi djelatnik Trafficon-a d.o.o.

Biro Trafficon trenutno ima 20 zaposlenih, a naše dosadašnje iskustvo u mjerenju, projektiranju i vođenju gradnje gradskih cesta, obilaznica, državnih cesta i autocesta je garancija da preuzete obveze možemo izvršiti po najvišim standardima i u zadanim rokovima.

Prvi ugovor biroa Trafficon d.o.o. bio je izrada kompletne projektne dokumentacije cestovnog sustava prometa u mirovanju na Zračnoj luci Zagreb.

Dugogodišnje iskustvo uz posjedovanje visoko sofisticirane opreme govori o našoj ozbiljnosti i nastojanju da sa mladim hrvatskim inženjerima napravimo kvalitetan i nadasve pouzdan ured za izradu projektne dokumentacije na koji se u svakom trenutku možete osloniti.

Permanentnim podizanjem kvalitete rada te pružanjem usluga na području geodezije, projektiranja cesta i prometa, cilj nam je stalno oplemenjivanje izrade projektne dokumentacije na domaćem tržištu i kao ravnopravan partner, konkurirati renomiranim tvrtkama s područja Europske Unije.

Strategija poslovanja

U našem radu primjenjujemo napredne tehnologije i najmoderniju opremu.

Stalno zapošljavanje mladih stručnjaka sa područja Republike Hrvatske, njihova edukacija te njihovo sustavno usavršavanje kako bi se zadovoljili sve veći zahtjevi kod pripreme i izrade projektne dokumentacije sa težištem na očuvanju prirode i okoliša.

Biro Trafficon d.o.o. je uspostavio sustav upravljanja kvalitetom sukladan zahtjevima norme EN ISO 9001:2015, radi postizanja kontinuiranog poboljšanja zadovoljstva svojih klijenata (kupaca i korisnika usluga) i svih drugih zainteresiranih strana. Sustav upravljanja kvalitetom uspostavljen je i primijenjen u svim organizacijskim cjelinama Trafficon-a.