Povijest, ciljevi:

Biro Trafficon d.o.o. je poduzeće za geodeziju, projektiranje cesta i prometa, a osnovana je i registrirano 7.12.1998. sa sjedištem u Zagrebu.

Glavni osnivači i jedini zaposleni na samom početku rada biroa bili su dr. Brenner, g. Munnich te g. Zrakić, a nedugo nakon samog osnivanja, timu ova tri stručnjaka pridružila se i dipl. ing. građevinarstva, gđa Dobričić kao prvi djelatnik Trafficon - a d.o.o.

Biro Trafficon trenutno ima 20 zaposlenih, a naše dosadašnje iskustvo u mjerenju, projektiranju i vođenju gradnje gradskih cesta, obilaznica, državnih cesta i autocesta je garancija da preuzete obveze možemo izvršiti po najvišim standardima i u zadanim rokovima.

Prvi ugovor biroa Trafficon d.o.o. bio je izrada kopletne projektne dokumentacije Ťcestovnog sustava prometa u mirovanju na Zračnoj luci Zagrebť.

Dugogodišnje iskustvo uz posjedovanje visoko sofisticirane opreme govori o našoj ozbiljnosti i nastojanju da sa mladim hrvatskim inžinjerima napravimo kvalitetan i nadasve pouzdan ured za izradu projektne dokumentacije na koji se u svakom trenutku možete osloniti.

Permanentnim podizanjem kvalitete rada te pružanjem usluga na području geodezije, projektiranja cesta i prometa, cilj nam je stalno oplemenjivanje izrade projektne dokumentacije na domaćem tržištu i kao ravnopravan partner, konkurirati renomiranim tvrtkama s područja Europske Unije.